Advertisement

Esenyurt'ta Yangın - Esenyurt'ta korkutan yangın! Alevler yerleşim yerlerine ... : Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Esenyurt'ta Yangın - Esenyurt'ta korkutan yangın! Alevler yerleşim yerlerine ... : Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt belediye başkanı ali murat.

Esenyurt'ta fabrika deposunda yangın - Son Dakika Haberler
Esenyurt'ta fabrika deposunda yangın - Son Dakika Haberler from imgrosetta.mynet.com.tr
İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi.

Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt belediye başkanı ali murat. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan.

Esenyurt'ta İşçilerin Kaldığı Konteynerlerde Yangın
Esenyurt'ta İşçilerin Kaldığı Konteynerlerde Yangın from www.emlakgundemi.com.tr
Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı.

Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol.

Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın | TRT Haber Foto Galeri
Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın | TRT Haber Foto Galeri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki.

Posting Komentar

0 Komentar